
סלט סלק טורקיסלט הסלק הקלאסי הוא אחד הסלטים החביבים עלינו, אבל גם אותו אנחנו אוהבים לשדרג מדי פעם בטעמים חדשים. בזכות רון יוחננוב למדנו איך לתת לו טאץ' טורקי, ואנחנו מאוהבים
צילום: רון יוחננוב, "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב"
|
המצרכים (4 מנות):
לעיטור:
אופן ההכנה:1 חותכים את הסלקים לקוביות ומניחים בקערה. 2 מוסיפים את השום, הבצל הירוק, השמן, רכז הרימונים, הסילאן, הכמון והפטרוזיליה או הכוסברה, ואם רוצים גם את הלימון, ומערבבים. מתבלים במלח ופלפל. 3 מעבירים לצלחת הגשה ומגישים. >> המתכון מתוך הספר "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". 139 שקלים (במבצע: 99 שקלים). לרכישת הספר
|