
סלט אפונת שלגאפונת שלג היא אחד מהירקות היותר קסומים שהחורף מעניק לנו, וממש עכשיו אפשר למצוא אותה בשווקים במחירים רק חצי מופרכים. הצטיידתם? ככה תכינו ממנה סלט חי קל, עונתי והכי חשוב – ממש, אבל ממש טעים |
המצרכים (2 מנות):
לרוטב:
אופציה להגשה:
אופן ההכנה:1 קוטמים את הקצוות של אפונת השלג ומושכים את הסיב המרגיז שמחובר אליהם, כך שאפונת השלג תהיה נוחה לאכילה. 2 מערבבים בקערה את כל מרכיבי הסלט. 3 מתבלים בשמן זית, מיץ לימון, חומץ, מלח ופלפל ומערבבים. 4 מעבירים לצלחת הגשה. אם רוצים, מגררים מלמעלה מעט גבינה בולגרית.
רק בחורף. סלט אפונת שלג | צילום:
יעל קצב
לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה
|