
סלט אסייתי עם תוספת פריכה של אטריות שעועיתכשנתקלנו בטרנד של לזרוק אטריות שעועית לשמן רותח כתוספת לסלט, לא האמנו שייצאו משם אטריות פריכות שגם יישארו ככה. אבל הנה אנחנו כאן, כדי לספר לכם שלא רק שזה הצליח, אלא שיש פה תוספת קראנצ'ית מעולה לכל סלט |
המצרכים (2 מנות):לסלט
לרוטב
לטיגון
אופן ההכנה:1 שמים את כל מרכיבי הסלט בקערה. 2 בקערה נוספת מערבבים את מרכיבי הרוטב, טועמים ומתקנים טעמים במידת הצורך. 3 מוזגים את הרוטב על הסלט ומערבבים. 4 מחממים סיר עם שמן עמוק, וכשהשמן חם מכניסים חופן של אטריות שעועית (ישר מהשקית, לא נדרש בישול לפני). תוך פחות מחצי דקה אטריות השעועית יתנפחו ויהיו מוכנות ופריכות מאוד. 5 מוציאים את האטריות מהשמן באמצעות כף מחוררת, נותנים להן להתקרר טיפה, ושוברים אותן לתוך הסלט. לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה
סלט אסייתי עם תוספת פריכה של אטריות שעועית. כאן הוא סתם סלט
| צילום:
יעל קצב, mako אוכל
סלט אסייתי עם תוספת פריכה של אטריות שעועית. תוספת מפתיעה | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
בתיאבון!
|