אוכל
אוכל

פשטידת בצל ופטריות

רק רבע שעה הכנה ויש לכם פשטידה טעימה שאפשר להגיש עם סלט, גבינות וכל מה שאוהבים

|mako אוכל| פורסם13:51
פשטידת פטריות אחרי (צילום: אסף רונן)
צילום: אסף רונן
Rating:3.648reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 3 בצלים קצוצים
  • חבילת פטריות שמפניון
  • חבילת פטריות פורטובלו
  • 3 שיני שום קצוצות
  • חופן בזיליקום טרי קצוץ
  • 250 גרם גבינת קוטג'
  • 100 גרם פרמזן מגורר
  • 1 ביצה
  • מלח ופלפל שחור
  • 1/2 חבילת בצק עלים (אפשר גם לוותר)

אופן ההכנה:

1מטגנים את הבצל עד שהוא הופך שקוף. מוסיפים את הפטריות ומטגנים אותן כ-3 דקות. מוסיפים את השום לדקה נוספת ומסירים מהאש.

2מעבירים למסננת ונותנים לנוזלים לטפטף כמה דקות.

3מעבירים לקערה ומוסיפים את הבזיליקום, הגבינות, הביצה והתבלינים.

4מסדרים את הבצק בתבנית אפייה ויוצקים מעליו את המילוי.

5אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-35 דקות. זהו, פשטידת הבצל והפטריות מוכנה!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il