
פשטידת פטריות פרווהאם פשטידות תמיד נחשבו אצלכם למסמר הערב בכל ארוחה חלבית, הגיע הזמן שתפנו מקום בספר המתכונים שלכם לאחת כזו שמתאימה לכל ארוחה. פשטידת פטריות פרווה פשוטה במיוחד שתפתור לכם חצי מהבעיות בחייםנטלי לוין|mako אוכל| פורסם12/12/1607:36 ![]() צילום: נטלי לוין, mako אוכל |
הערת מערכת: בהיעדר הגבינות ומוצרי החלב, שימו לב שמדובר בפשטידה פחות עסיסית, שמזכירה במרקם לחם. מהסיבה הזאת חשוב מאוד להשתמש באבקת אפייה, או לחלופין בקמח תופח. המצרכים :לפשטידה (תבנית מרובעת בגודל 18*25 ס"מ ):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את תבנית האפייה. 2חותכים את הבצל לפרוסות דקות ואת הפטריות לרבעים. 3במחבת רחבה מחממים שמן זית, מוסיפים פנימה את הבצל והפטריות ומטגנים יחד כ-3-4 דקות עד שהבצל מתרכך מעט והפטריות מזהיבות. 4מסירים מהאש ושמים בקערה. 5מצננים את תערובת הבצל והפטריות במשך כ-10 דקות בטמפרטורת החדר. 6מוסיפים לקערה ביצים, קמח, אבקת אפייה, מלח, פלפל ואורגנו (או תימין) ומערבבים עד אחידות. 7יוצקים את הבלילה לתבנית ומיישרים את החלק העליון. 8אופים במשך 20-25 דקות או עד שהפשטידה מתייצבת. 9מצננים מעט בטמפרטורת החדר ומגישים. • את פשטידת הפטריות הפרווה מומלץ להגיש חמה או בטמפרטורת החדר. • ניתן לשמור את הפשטידה עטופה היטב במקרר עד 3 ימים. לבלוג של נטלי -עוגיו.נט ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |