אוכל
אוכל

פשטידת פסטה וגבינות בקערה אחת

הנה לכם מתכון שיעשה הכל כדי שתהיו שמחים ומרוצים. המוצרים - פשוטים, ההכנה - מהירה לאללה, והכלים? יש רק כלי אחד לשטוף. כמו שאנחנו אוהבים

|mako אוכל| פורסם07:49
פשטידת פסטה וגבינות בקערה אחת (צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל)
צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל
Rating:4.51097reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחמישים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

השילוב של פסטה וגבינות תמיד מתקבל אצלנו באהבה בבית, והפשטידה הבאה מהווה ארוחת ערב לעתים קרובות למדי. שאריות פסטה מבושלת מכל צורה, כל הגבינות שיש בבית, כמה ביצים והופ לתנור – אחרי 30 דקות הריח כבר יקרא לכם. כל שנותר לעשות זה לחתוך סלט לארוחה שווה במיוחד. קדימה לעבודה!

המצרכים :

  • 500 גרם פסטה קצרה מבושלת (אפשר לערבב כמה סוגים)
  • 250 גרם (1 מכל) גבינה לבנה 5% שומן
  • 250 גרם גבינה צהובה מגוררת
  • 250 גרם (1 מכל) גבינת קוטג'
  • 100 גרם גבינת פרמזן מגוררת
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 ביצים L
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1 כפית מלח דק
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • קורט אגוז מוסקט מגורר

לציפוי (לא חובה, אבל מוסיף):

  • פירורי לחם
  • מעט שמן זית

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים תבנית פיירקס בינונית.

2בקערה גדולה מערבבים יחד גבינה לבנה, גבינה צהובה, קוטג', גבינת פרמזן, שמן זית, ביצים, שום, מלח, פלפל ואגוז מוסקט לתערובת אחידה.

3מוסיפים את הפסטה ומערבבים עד שהכל אחיד.

4מעבירים לתבנית ומיישרים את החלק העליון.

5מפזרים פירורי לחם ומזלפים מעט שמן זית.

6אופים כ-30 דקות, עד שהפשטידה מזהיבה ומתייצבת.

7מגישים חם או בטמפרטורת החדר לצד סלט.

בקרו בבלוג של נטלי -עוגיו.נט

אחרי פשטידת הפסטה והגבינות - הנה עודמתכונים לשבועות

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il