
פשטידת פסטה וגבינות בקערה אחתהנה לכם מתכון שיעשה הכל כדי שתהיו שמחים ומרוצים. המוצרים - פשוטים, ההכנה - מהירה לאללה, והכלים? יש רק כלי אחד לשטוף. כמו שאנחנו אוהביםנטלי לוין|mako אוכל| פורסם11/11/1407:49 ![]() צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל |
השילוב של פסטה וגבינות תמיד מתקבל אצלנו באהבה בבית, והפשטידה הבאה מהווה ארוחת ערב לעתים קרובות למדי. שאריות פסטה מבושלת מכל צורה, כל הגבינות שיש בבית, כמה ביצים והופ לתנור – אחרי 30 דקות הריח כבר יקרא לכם. כל שנותר לעשות זה לחתוך סלט לארוחה שווה במיוחד. קדימה לעבודה! המצרכים :
לציפוי (לא חובה, אבל מוסיף):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים תבנית פיירקס בינונית. 2בקערה גדולה מערבבים יחד גבינה לבנה, גבינה צהובה, קוטג', גבינת פרמזן, שמן זית, ביצים, שום, מלח, פלפל ואגוז מוסקט לתערובת אחידה. 3מוסיפים את הפסטה ומערבבים עד שהכל אחיד. 4מעבירים לתבנית ומיישרים את החלק העליון. 5מפזרים פירורי לחם ומזלפים מעט שמן זית. 6אופים כ-30 דקות, עד שהפשטידה מזהיבה ומתייצבת. 7מגישים חם או בטמפרטורת החדר לצד סלט. בקרו בבלוג של נטלי -עוגיו.נט אחרי פשטידת הפסטה והגבינות - הנה עודמתכונים לשבועות ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |