אוכל
אוכל

פשטידת בטטה לפסח

מי אמר שאין מה לאכול בפסח? קבלו מתכון לפשטידת בטטה נפלאה, רכה, יציבה וטעימה, שכל אחד יכול להכין. חול המועד פסח כבר נראה רגוע יותר

|mako אוכל| פורסם10:39
Rating:3.339reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לתבנית 22 על 33 ס"מ:

  • בטטה אחת גדולה, קלופה ופרוסה דק
  • 3 ביצים
  • 1 גביע קוטג'
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • 1 כוס גבינה צהובה או מוצרלה, מגוררת (ועוד קצת לפיזור מלמעלה)
  • 200 גרם גבינת בולגרית
  • 2 כפיות (שקית) אבקת אפייה
  • חצי כוס שקדים טחונים
  • 1 כף קורנפלור
  • חצי כפית פלפל שחור
  • מעט מלח

אופן ההכנה:

כל המתכונים לפסח

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

2מכניסים את פרוסות הבטטה לקערה ומכסים במים. מחממים במיקרו 8-10 דקות, עד שהבטטה מתרככת. מסננים.

3מערבבים בקערה את כל המרכיבים חוץ מפרוסות הבטטה. את הבטטה מוסיפים בסוף. מערבבים בעדינות ומעבירים לתבנית משומנת.

4מפזרים מלמעלה גבינה מגוררת ואופים כ-35 דקות, עד הזהבה.

5מחכים שתצטנן קצת וזוללים.

פשטידת בטטה כשרה לפסחתזכרו אותה, כי היא ממש לא רק לפסח|צילום: יעל קצב, mako אוכל

לעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב

או בטיקטוקהמהמם שלה

בתיאבון וחג שמח!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il