
פשטידת בטטה לפסחמי אמר שאין מה לאכול בפסח? קבלו מתכון לפשטידת בטטה נפלאה, רכה, יציבה וטעימה, שכל אחד יכול להכין. חול המועד פסח כבר נראה רגוע יותר |
המצרכים :לתבנית 22 על 33 ס"מ:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מכניסים את פרוסות הבטטה לקערה ומכסים במים. מחממים במיקרו 8-10 דקות, עד שהבטטה מתרככת. מסננים. 3מערבבים בקערה את כל המרכיבים חוץ מפרוסות הבטטה. את הבטטה מוסיפים בסוף. מערבבים בעדינות ומעבירים לתבנית משומנת. 4מפזרים מלמעלה גבינה מגוררת ואופים כ-35 דקות, עד הזהבה. 5מחכים שתצטנן קצת וזוללים. תזכרו אותה, כי היא ממש לא רק לפסח|צילום: יעל קצב, mako אוכללעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוקהמהמם שלה בתיאבון וחג שמח! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |