
פשטידת פתיתים מפתיעהבתוך הפשטידה הסופר-מותאמת-לילדים הזאת מסתתרים כמה אוצרות, כמו קישואים מגוררים (ירק!) וגבינה בולגרית (חלבון!). מה הילדים הולכים לחשוב על זה? בעיקר שזה טעים בטירוף![]() צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות. בקרו בבלוג של שרית -Misspetel רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל? מלמעלה|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל2מגררים דק את הקישואים והבצל וסוחטים היטב מנוזלים. 3מכניסים לקערה ומוסיפים את שאר החומרים: פתיתים, שמן, ביצים, גבינה, מלח ופלפל. מערבבים היטב. 4שופכים לתבנית 24 עגולה משומנת ואופים 30-35 דקות, עד שהפשטידה מתייצבת ומזהיבה מעט מלמעלה (זהירות לא להזהיב יותר מדי, קישואים שרופים זה לא טעים). ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |