אוכל
אוכל

פשטידת פתיתים מפתיעה

בתוך הפשטידה הסופר-מותאמת-לילדים הזאת מסתתרים כמה אוצרות, כמו קישואים מגוררים (ירק!) וגבינה בולגרית (חלבון!). מה הילדים הולכים לחשוב על זה? בעיקר שזה טעים בטירוף

|mako אוכל| פורסם10:00
פשטידת פתיתים (צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל)
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
Rating:4.4107reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 2 כוסות פתיתים מבושלים לפי ההוראות
  • 2 קישואים בינוניים
  • 1 בצל
  • רבע כוס שמן
  • 2 ביצים
  • 100 גרם גבינה מלוחה מפוררת (בולגרית או בולגרית מעודנת)
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-170 מעלות.

בקרו בבלוג של שרית -Misspetel

רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל?

פשטידת פתיתים מלמעלהמלמעלה|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

2מגררים דק את הקישואים והבצל וסוחטים היטב מנוזלים.

3מכניסים לקערה ומוסיפים את שאר החומרים: פתיתים, שמן, ביצים, גבינה, מלח ופלפל. מערבבים היטב.

4שופכים לתבנית 24 עגולה משומנת ואופים 30-35 דקות, עד שהפשטידה מתייצבת ומזהיבה מעט מלמעלה (זהירות לא להזהיב יותר מדי, קישואים שרופים זה לא טעים).

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il