אוכל
אוכל

פשטידת אטריות וגבינות

אנחנו ממש לא בעד לחכות עם הפשטידה הזאת לשבועות, שהרי היא טובה ונהדרת 365 ימים בשנה, בבוקר, בצהריים או בערב. על כל פנים, לגמרי במקרה יצא ששבועות תכף פה, אז יאללה, אתם יודעים מה אתם צריכים לעשות

|mako אוכל| פורסם13:26
Rating:4.2119reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

לתבנית 20X20 ס"מ או מלבנית בינונית:

  • 250 גרם אטריות דקות (2 כוסות לפני בישול)
  • 100 גרם (כוס) גבינה צהובה מגוררת (קשקבל, צהובה, גאודה וכו')
  • 100 גרם (חצי כוס) גבינה לבנה (5% או 9%)
  • 200 גרם קוטג'
  • רבע כוס גבינה בולגרית מפוררת
  • 3 ביצים
  • חצי כוס שמנת מתוקה או חלב
  • חצי כוס בצל ירוק קצוץ
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • חמאה/שמן לשימון התבנית

אופן ההכנה:

מתכונים לשבועות

עוד פשטידות לשבועות

מאפים לשבועות

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

2מבשלים את האטריות במים רותחים עם מעט מלח עד לריכוך. מסננים ומצננים מעט.

פשטידת אטריות וגבינות. להבא לא לחכות עד שבועותפשטידת אטריות וגבינות. להבא לא לחכות עד שבועות בבקשה|צילום: יעל קצב, mako אוכל

3בקערה גדולה מערבבים את כל הגבינות, הביצים, השמנת ושאר המצרכים.

4מוסיפים את האטריות המבושלות לתערובת הגבינות ומערבבים עד שהכל עטוף.

5משמנים תבנית אפייה ומעבירים פנימה את התערובת.

6אופים 40-50 דקות, או עד שהפשטידה זהובה ויציבה.

7מצננים מעט, פורסים ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.

פעם היא הייתה שלמהפעם היא הייתה שלמה|צילום: יעל קצב, mako אוכל

ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצבלעוד מתכונים מעולים

או באינסטגרם המהמם שלה

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il