
פשטידת אטריות וגבינותאנחנו ממש לא בעד לחכות עם הפשטידה הזאת לשבועות, שהרי היא טובה ונהדרת 365 ימים בשנה, בבוקר, בצהריים או בערב. על כל פנים, לגמרי במקרה יצא ששבועות תכף פה, אז יאללה, אתם יודעים מה אתם צריכים לעשות |
המצרכים (4 מנות):לתבנית 20X20 ס"מ או מלבנית בינונית:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מבשלים את האטריות במים רותחים עם מעט מלח עד לריכוך. מסננים ומצננים מעט. פשטידת אטריות וגבינות. להבא לא לחכות עד שבועות בבקשה|צילום: יעל קצב, mako אוכל3בקערה גדולה מערבבים את כל הגבינות, הביצים, השמנת ושאר המצרכים. 4מוסיפים את האטריות המבושלות לתערובת הגבינות ומערבבים עד שהכל עטוף. 5משמנים תבנית אפייה ומעבירים פנימה את התערובת. 6אופים 40-50 דקות, או עד שהפשטידה זהובה ויציבה. 7מצננים מעט, פורסים ומגישים חם או בטמפרטורת החדר. פעם היא הייתה שלמה|צילום: יעל קצב, mako אוכלממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצבלעוד מתכונים מעולים בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |