אוכל
אוכל

פשטידת תירס

כבר יותר מעשור אנחנו מכינים פשטידת תירס מאותו המתכון - אז תחשבו כמה מוצלחת התוצאה כאן אם היא גרמה לנו לזנוח את המתכון הקודם. יותר עשירה, יותר טעימה - מפשטידת התירס הזאת אין לנו שום כוונה לחזור אחורה

|mako אוכל| פורסם07:33
פשטידת תירס (צילום: רותם ליברזון, mako אוכל)
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
Rating:4.4285reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

לתבנית 20 על 30 ס"מ:

  • 2 וחצי כוסות גרגירי תירס (טרי או קפוא ומופשר)
  • בצל גדול, קצוץ דק
  • 30 גרם חמאה
  • 4 כפות שמן זית
  • 100 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • 2 ביצים
  • חצי כוס קמח תופח
  • 250 מ"ל שמנת לבישול
  • פלפל שחור
  • מלח

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

2מחממים את השמן והחמאה במחבת ומטגנים את הבצל על להבה גבוהה עד השחמה. מעבירים את הבצל המטוגן לקערה עמוקה.

3מוסיפים לקערה את כל שאר המרכיבים ומערבבים היטב.

4משמנים תבנית ומעבירים פנימה את התערובת.

5אופים 40 דקות, או עד שהפשטידה זהובה ויציבה.

לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

לבלוג של רותם ליברזון

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il