
פשטידת תירסכבר יותר מעשור אנחנו מכינים פשטידת תירס מאותו המתכון - אז תחשבו כמה מוצלחת התוצאה כאן אם היא גרמה לנו לזנוח את המתכון הקודם. יותר עשירה, יותר טעימה - מפשטידת התירס הזאת אין לנו שום כוונה לחזור אחורה![]() צילום: רותם ליברזון, mako אוכל |
המצרכים :לתבנית 20 על 30 ס"מ:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2מחממים את השמן והחמאה במחבת ומטגנים את הבצל על להבה גבוהה עד השחמה. מעבירים את הבצל המטוגן לקערה עמוקה. 3מוסיפים לקערה את כל שאר המרכיבים ומערבבים היטב. 4משמנים תבנית ומעבירים פנימה את התערובת. 5אופים 40 דקות, או עד שהפשטידה זהובה ויציבה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |