
פשטידת תפוחי אדמה, בשר וערמוניםכשהמעקודה המרוקאית משמשת כהשראה, מה כבר יכול להיות רע בפשטידה עם שכבות פירה ערמונים, תפוחי אדמה ובשר טחון? מנה מפנקת וחורפיתפנינה טורנה|מאסטר שף VIP| פורסם18/02/1511:24 ![]() צילום: קשת, מאסטר שף VIP |
המצרכים :
אופן ההכנה:1במחבת ממיסים חמאה ומטגנים בה את הערמונים במשך כחמש דקות. 2בקערה מועכים את הערמונים ומוסיפים מלח, פלפל ומעט שמנת מתוקה. מערבבים היטב ומוסיפים עוד שמנת עד שהמרקם נעשה קרמי. 3מחממים תנור ל-200 מעלות. מסדרים תפוחי אדמה על מלח גס ומכניסים לתנור עד לריכוך. מועכים את תפוחי האדמה לפירה. מוסיפים מעט חמאה, מלח, פלפל וביצה טרופה. חוזרים על הפעולה עם הבטטה. 4מטגנים בצל, מוסיפים מעט שום ומטגנים עם הבשר הטחון. מתבלים במלח, פלפל, קינמון וסוכר. 5הרכבת המנה: מניחים שכבת פירה ערמונים ומעליה את הבשר הטחון. מעל הבשר יוצקים את הפירה תפוח אדמה ומעליו את פירה הבטטה. מכניסים לתנור לעשרים דקות עד חצי שעה בחום 180 מעלות. מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |