1מחממים תנור ל-180 מעלות.
2פורסים דק את הקישואים או הזוקיני (בעזרת סכין, מנדולינה או קולפן ירקות, ואפשר גם בפומפייה). אם מכינים פשטידת קישואים - ממליחים בחצי כפית מלח, מחכים רבע שעה וסוחטים היטב מנוזלים. אם מכינים פשטידת זוקיני אין צורך כי הזוקיני דל בנוזלים מטבעו.
3מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים היטב.
4משמנים את התבנית ומעבירים אליה את הבלילה (אם רוצים, אפשר לרפד אותה קודם בשתי כפות פירורי לחם - אבל אז המתכון יהיה עם גלוטן).
5אופים כ-30-25 דקות עד שפשטידת הקישואים מתייצבת ומזהיבה יפה.
אפשר ביס?|צילום: אמיר מנחם, mako אוכל