אוכל
אוכל

פשטידת בצל ללא גלוטן או סוכר

פשטידה טעימה ונימוחה שהיא ארוחה קלילה ומוצלחת ללא שימוש בסוכר או בקמח

|מכון אברהמסון| פורסם18:18
Rating:3.524reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 1/4 כוס קמח אורז
  • 1/4 כוס קורנפלור
  • 4 בצלים גדולים קצוצים דק
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1 כפית קסנטן גאם
  • 1 כפית משפר אפיה 10 או גואר גאם
  • 4 ביצים
  • 1/2 שקית אבקת אפייה
  • 2 כפות אבקת מרק ללא גלוטן או מלח עשבים
  • 1/4 כוס עירית קצוצה/ זיתים
  • שומשום/ זעתר

אופן ההכנה:

1בקערה עמוקה מערבבים את כל המרכיבים.

2בתבנית שקעים משומנת או תבנית ארוכה יוצקים את העיסה.

3מפזרים מעל העיסה מעט שומשום או זעתר.

4מחממים תנור ל-180 מעלות. מכניסים את התבנית לתנור למשך כ-20 דקות. מגישים חם.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il