אוכל
אוכל

פשטידת ירקות

פשטידה פשוטה עם ירקות ומעט פרמזן, קראנצ'ית ומפנקת אבל קלילה להכנה

|mako אוכל| פורסם19:36
פשטידת ירקות, טעימא (צילום: יפית בשבקין, mako אוכל)
צילום: יפית בשבקין, mako אוכל
Rating:4.553reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 4 גזרים בינוניים, קלופים ומגוררים גס
  • 4 קישואים בינוניים, שטופים ומגוררים גס
  • 1/2 קילו תרד טרי, חתוך לרצועות דקות וחלוט קלות
  • 2 ביצים, טרופות
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס
  • 3 כפות פירורי לחם
  • שתי כפות פרמזן מגורר

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

2סוחטים את הירקות המגוררים ומעבירים לקערה. מוסיפים את התרד החלוט, הביצים, פירורי לחם, מלח ופלפל ומערבבים היטב.

3משמנים תבנית עגולה או מלבנית בינונית ומשטחים את העיסה באופן אחיד.

4מפזרים פרמזן ואופים כ-40 דקות.

* תמיד אפשר להוסיף לתערובת גבינה לבנה, ריקוטה משובחת או גבינת פטה מגוררת גס.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il