
פשטידת ירקותפשטידה פשוטה עם ירקות ומעט פרמזן, קראנצ'ית ומפנקת אבל קלילה להכנהרוני מנדלמן|mako אוכל| פורסם17/12/1219:36 ![]() צילום: יפית בשבקין, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2סוחטים את הירקות המגוררים ומעבירים לקערה. מוסיפים את התרד החלוט, הביצים, פירורי לחם, מלח ופלפל ומערבבים היטב. 3משמנים תבנית עגולה או מלבנית בינונית ומשטחים את העיסה באופן אחיד. 4מפזרים פרמזן ואופים כ-40 דקות. * תמיד אפשר להוסיף לתערובת גבינה לבנה, ריקוטה משובחת או גבינת פטה מגוררת גס. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |