
פשטילחם מופלאהלפעמים, לחם טעים כל כך עד שגם אחרי שהתייבש, מתחשק לאכול אותו. הנה מתכון מטריף שמתחיל בלחם ישן, בחלה, בבריוש או אפילו בקרואסונים גדולים ששעתם חלפה. הטעם הסופי הוא ההפתעה הגדולהצחי בוקששתר|מישהו לבשל איתו, הוצאת מודן| פורסם01/09/2412:18 ![]() צילום: יורם אשהיים, מישהו לבשל איתו, הוצאת מודן |
המצרכים :ל-4 מנות:
להגשה:
אופן ההכנה:1פורסים את הלחם לפרוסות עבות (קרואסונים חותכים לאורך). מסדרים צפוף בתבנית חסינת אש , כשהחלק הפנימי כלפי מעלה. 2מערבבים את התרד, הביצים, החלב והתבלינים ויוצקים מעל. מפוררים מעל את הגבינה הבולגרית. סוגרים בניילון נצמד ומשהים במקרר לפחות שש שעות. 3לפני ההגשה מחממים תנור מראש ל-180 מעלות, ואופים 45 דקות עד להזהבה של הגבינה. כמה דקות לפני תום האפייה בוזקים מעט פרמזן. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |