אוכל
אוכל

פשטידת פטריות גבוהה ויפה

לא שאנחנו רומזים ששבועות מתקרב, מה פתאום, זה הכי לא אנחנו, אבל קלטו רגע את הפשטידה הזאת. האם היא לא פשטידת הפטריות הכי תמירה ומפתה שראיתם אי פעם?

|mako אוכל| פורסם07:27
פשטידת פטריות גבוהה (צילום: רותם ליברזון, mako אוכל)
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
Rating:4.4394reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • כף חמאה, לטיגון
  • 2 בצלים גדולים, פרוסים דק
  • 2 חבילות פטריות, פרוסות גס
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית צ'ילי גרוס
  • 3 שיני שום, פרוסות דק
  • 3 ביצים
  • 1 קופסת קוטג'
  • עלים מענף תימין טרי (לא חובה)
  • 1 חבילת פטה (250 גרם ללא הנוזלים), מפוררת
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • כוס קמח תופח

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות. ממיסים את החמאה במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה.

2מוסיפים את הפטריות, המלח, הצ'ילי והשום וממשיכים לטגן עד שהכל צרוב היטב. מצננים.

פשטידת פטריות גבוהה ויפהפשטידת פטריות גבוהה ויפה|צילום: רותם ליברזון, mako אוכלפשטידת פטריותפשטידת פטריות|צילום: רותם ליברזון, mako אוכל

3מערבבים בקערה עמוקה את כל שאר המרכיבים ומוסיפים את תערובת הפטריות והבצל. מערבבים היטב ומעבירים לתבנית אינגליש קייק (לא חד פעמית) משומנת היטב.

4אופים כחצי שעה.

לבלוג של רותם ליברזון

לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

כל המתכונים לשבועות

תגיות:פנקייק
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il