
פשטידת פסטה וגבינותהחיים הם מה שאנחנו עושים ממה שהיה אתמול, זה לא משפט של חז"ל, זה תיאור של הפשטידה הזריזה הזאת - פסטה שבושלה והתקררה, תערובת גבינות (יש פירוט, אבל בגדול - הכל הולך) ואפשר גם תוספות. מערבבים ולתנורשי לי ליפא|מחלבות גד| פורסם26/08/1515:14 ![]() צילום: TheCrimsonMonkey, Istock |
בצהרי שישי מכינים בבתים של יהודי בולגריה מאפה זריז של אטריות וגבינות, שקיבל את שמו בזכות השימוש בשאריות הגבינה שנותרו במקרר מכל השבוע. המצרכים :לתבנית בקוטר 30 ס"מ:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2טורפים ביצים בקערה. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים. 3משטחים את התערובת במחבת עם ידית מתכת שיכולה להיכנס לתנור. 4אופים בתנור החם 45-40 דקות עד שהמאפה זהוב ויציב. מגישים מייד. לגיוונים: מוסיפים בצל קטן קצוץ דק, או 2 כפות לימון כבוש קצוץ גס (או גם וגם). >> לקינוח: בשבוע שעבר הכנו קסטה סיציליאנה>> ועוד משהו שתמיד כדאי לדעת: ככה מכינים שמן בטעמים![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |