
פשטידת תירס וגרעיני חמניותמה אוכלים כשקר בחוץ? אצלנו זה תמיד נגמר במרק או פשטידה. אז הנה לכם פשטידה חלבית ונהדרת עם תוספת של גרעיני חמנייה, שנותנים לה טוויסט פריך ומשתלבים מעולה עם התירסנטלי לוין|mako אוכל| פורסם14/10/1412:25 ![]() צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל |
המצרכים :לתבנית מרובעת בגודל של כ-20X20 ס"מ
לקישוט:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבנית. 2בקערה גדולה טורפים יחד ביצים, שמן, שמנת חמוצה, בולגרית, גבינה צהובה, מלח ופלפל לתערובת אחידה. 3מוסיפים גרגרי תירס, קמח ואבקת אפייה ומערבבים רק עד שאחיד. 4מעבירים את הבלילה לתוך התבנית ומיישרים את החלק העליון. 5מפזרים גרעיני חמניות ואופים במשך 30-40 דקות, או עד שהפשטידה מזהיבה בחלק העליון, יציבה, וקיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש. 6מצננים לחלוטין ומגישים. >> בשבוע שעבר הכנו עוגיות קוקוס עם קרם לימון>> איפה אפשר ללמוד להכין סושי ממאסטר יפני? חדשות האוכל![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |