אוכל
אוכל
פסטות

מקרוני בדלורית שום ומרווה

גיל חובב מגיש מנה מהירה ,קלילה וטעימה להפליא

|גיל חובב מגיש:המנה של המדינה| פורסם17:56
רומא: קונכיות פסטה (צילום: istockphoto)
צילום: istockphoto
Rating:3.946reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 1 דלורית
  • 400 גרם מקרוני
  • 50 גרם חמאה
  • 4 כפות שמן זית
  • חצי כוס עלי מרווה קצוצים גס
  • 4 שיני שום פרוסות דק
  • מלח גס ופלפל שחור גרוס
  • פרמזן מגוררת בשפע

אופן ההכנה:

1קולפים את הדלורית, נפטרים מהזרעים וקוצצים לקוביות בגודל ענבים. 2. חולטים את הדלורית במים רותחים לזמן קצר, רק עד שהקוביות מתחילות להתרכך (אבל לא מתבשלות לגמרי). שומרים חצי כוס ממי החליטה ונפטרים מהיתר. 3. מתיכים את החמאה בסיר, מוסיפים את שמן הזית ומטגנים את הדלורית עד שהיא מתחילה להזהיב. מוסיפים את פרוסות השום ועלי המרווה וממשיכים לטגן על אש גדולה עד שהשום מתחיל לקבל צבע והמרווה כהה ומבריקה. מסירים מהאש. 4. מבשלים את המקרוני לפי ההוראות שעל האריזה. בדקת הבישול האחרונה מחזירים את הסיר עם הרוטב לאש, יוצקים לתוכו את חצי כוס מי הבישול ששמרנו ומביאים לרתיחה. 5. מסננים את המקרוני ומכניסים מייד לסיר עם הרוטב. ממליחים ומפלפלים ומערבבים היטב.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il