אוכל
אוכל
פסטות

פטוצ'יני ירקות ועוף

מנת פסטה צבעונית ומזינה, שילדים אוהבים וגם ההורים

|פרסקו חצבה| פורסם10:59
פטוצ'יני ירקות ועוף (צילום:  יחסי ציבור )
צילום: יחסי ציבור
Rating:3.914reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 500 גרם פטוצ'יני

  • שמן זית לטיגון
  • 300 גרם חזה עוף חתוך לרצועות (עובי 1 ס"מ אורך 5 ס"מ)
  • 3 גבעולי בצל ירוק קצוצים
  • 200 גרם פטריות חתוכות לפרוסות
  • 3 כפותפסטו
  • 2 כפות ממרח עגבניות מיובשות
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. 2. מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים קלות את רצועות העוף. מוסיפים את הפטריות והבצל הירוק. 3. מוסיפים פסטו וממרח עגבניות מיובשות ומתבלים במלח ופלפל. 4. מערבבים הכל יחד ומגישים חם.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il