אוכל
אוכל
פסטות

פסטה סימפוניה

בתוספת אננס, משמשים וצימוקים

|מאסטר שף| פורסם21:01
פסטה פרפרים (צילום: istockphoto)
צילום: istockphoto
Rating:3.914reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • חבילת פסטה

  • רבע כוס שמן זית
  • בצל
  • 3 שיני שום
  • 2 גזרים
  • גמבה 3 צבעים- אחד מכל צבע
  • 5 שזיפים
  • 5 משמשים
  • חופן צימוקים
  • קשיו
  • רבע כרוב
  • אספרגוס
  • 2 פרוסות חתוכות לקוביות של אננס
  • נענע
  • בזיליקום
  • פסטה פנה
  • מלח
  • פלפל
  • צ'ילי גרוס
  • דבש
  • סילאן
  • סויה
  • שמן שומשום

אופן ההכנה:

1מחממים שמן בסיר רחב ונמוך, פורסים רצועות בצל, רצועות גזר, רצועות גמבה ומטגנים אותם יחד עם שום. 2. להוסיף כפית דבש אחת, כף סילאן, 3/4 כוס סויה, כפית סוכר חום וכף צ'ילי חריף. 3. מוסיפים את השזיפים, המשמשים הצימוקים והקאשיו, מעט מלח ומעט שמן שומשום 4. ממשיכים לטגן ומוסיפים כרוב, אספרגוס ואננס ומבשלים עד שהירקות חצי מבושלים. 5. לקראת סוף הבישול מוסיפים נענע ובזיליקום ומכבים את האש. 6. מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן. 7. מערבבים את הפסטה המוכנה עם הסיר, מפזרים עלי נענע ובזיליקום ומגישים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il