אוכל
אוכל
פסטות

פסטה עם רצועות חזה עוף

זוכת מאסטר שף מציגה: פסטה סתווית עם עוף, פטריות ועגבניות שרי. פשוט פשוט, טעים טעים

|mako| פורסם13:58
פסטה עם חזה עוף (צילום: Juanmonino, Istock)
צילום: Juanmonino, Istock
Rating:4.2211reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • חבילת פסטה

  • שמן זית לטיגון
  • חצי קילו חזה עוף, פרוס לרצועות
  • 3 שיני שום
  • 1 בצל סגול חתוך לרבעים
  • חצי חבילה פטריות שמפיניון חצויות
  • חצי פלפל חריף חתוך לעיגולים
  • 100 גרם עגבנית שרי חצויות
  • חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1מבשלים את הפסטהבמי מלח אל דנטה.

2מקפיצים במחבת רחבה עם כמות נדיבה של שמן זית את רצועות העוף עד להזהבה. מתבלים במלח ופלפל ומורידים מהאש.

3מקפיצים באותה מחבת את הפטריות.

4מוסיפים את הבצל, השום, הפלפל החריף והעגבניות, ומתבלים במלח ופלפל. מקפיצים דקה ומוסיפים את רצועות העוף.

5מוסיפים את הפסטה המוכנה ומקפיצים הכל תוך כדי ערבוב.

6מוסיפים את הפטרוזיליה ומערבבים. מוסיפים כמה טיפות שמן זית ומגישים.

>> רוצים להכין פסטה בבית?

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il