אוכל
אוכל
פסטות

פסטה ברוטב בטטה ושמנת

פסטה קלילה ברוטב קרמי, עם בצל ירוק וסגול, זיתים ויין לבן. והכל ב-20 דקות

|mako| פורסם12:48
פסטה ברוטב בטטה ושמנת (צילום: robynmac, Istock)
צילום: robynmac, Istock
Rating:4.478reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (2 מנות):

  • 2 גלגלי פסטה פפרדלה

  • חצי בטטה, מקולפת
  • תימין
  • 2 שיני שום
  • חצי בצל סגול
  • חופן בצל ירוק
  • חופן זיתי קלמטה
  • רבע כוס יין לבן
  • גביע שמנת לבישול
  • מלח
  • פלפל
  • שמן זית

אופן ההכנה:

1חותכים את הבטטה לאצבעות, משמנים בשמן זית, מפזרים תימין ומכניסים לתנור ל-15 דקות (200 מעלות). 2. בינתיים חותכים דק את השום, שני סוגי הבצל והזיתים. 3. מחממים מחבת ומטגנים קלות את השום, הבצלים והזיתים. 4. מוסיפים יין, שמנת, מלח ופלפל ומערבבים. 5. מוצאים מהתנור את הבטטות, מוסיפים למחבת ומנמיכים את האש. 6. זורקים את גלגלי הפסטה למים ל-4 דקות, מסננים ומערבבים עם הרוטב.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il