1שמים בקערת המערבל את הקמח, הביצים והמלח ומערבלים במהירות בינונית דקה-שתיים, עד שמתקבלת עיסה אחידה ללא גושים. מורידים את מהירות המערבל לנמוכה ויוצקים בהדרגה את המים. מפסיקים את פעולת המכשיר ומערבבים ידנית עד לקבלת עיסה סמיכה ואחידה.
2מרתיחים בסיר גדול 3 ליטר מים ומוסיפים את שתי כפיות המלח. מניחים מעל לסיר מסננת עם חורים רחבים.
3ממלאים מצקת בעיסה, יוצקים אותה לאט לתוך המסננת, ובעזרת מרית רכה דוחסים כך שתיטוף לתוך המים. מבשלים כדקה, עד שהבצקניות צפות. מוציאים למסננת ושוטפים קלות במים קרים.
4מחממים שמן זית במחבת כבדה, מוסיפים כמות קטנה של שפצלה בכל פעם ומטגנים עד השחמה.
5בוזקים פטרוזיליה קצוצה דק ומערבבים.