
פתיתי פסטה עם לימון ועשבי תיבולפסטה מקורית ומרעננת ברוטב עשבי תיבול וטוויסט לימוני עדין|טבע הריפוי| פורסם24/06/1015:32 ![]() צילום: MorePixels, Istock |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מרתיחים את המרק בסיר גדול ומבשלים את הפסטה במשך 10-15 דקות או עד שתתרכך. מסננים היטב. 2מקפיצים את פתיתי הפסטה עם עשבי התיבול ומיץ הלימון. מתבלים בפלפל ובמלח לפי הטעם. מגישים חם או קר. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |