אוכל
אוכל
פסטות

רביולי דג בזעפרן עם עגבניות טריות, בזיליקום ופיסטוקים

רביולי ביתי במילוי דג מוסר מתובל בזעפרן, בתוספת עגבניות, ריחן ופיסטוקים

|מאסטר שף| פורסם18:30
רביולי דג בזעפרן (תמונת AVI: mako)
Rating:3.113reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

לבצק:

  • 3/4 כוס קמח לבן
  • 1/4 כוס קמח סמולינה
  • ביצה
  • כף שמן זית
  • 1/4 כפית מלח

למילוי:

  • פילה דג מוסר
  • כ-10 חוטי זעפרן
  • מלח ופלפל
  • שמן זית

לתוספות:

  • עגבנייה בשלה
  • 10 עלי בזיליקום
  • פיסטוקים קלופים וקצוצים
  • שמן זית איכותי
  • פלפל ומלח לפי הטעם

אופן ההכנה:

1מערבבים את חומרי הבצק ולשים לכדי כדור בצק מוצק. עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר ל-30 דקות.

2קוצצים גס בסכין את הפילט של הדג, מתבלים בזעפרן, מלח, פלפל ומעט שמן זית.

3משטחים את הבצק במכונת פסטה או עם מערוך על משטח העבודה עד לעובי מינימלי. חותכים למלבנים בגודל 3X6 ס"מ.

4מניחים מעט מהמילוי בצד אחד של המלבן, ומקפלים את הצד השני מעליו לצורת מעטפה (אין למלא את הרביולי יותר מדי, כי אז המעטפת עלולה להיקרע). מתקבל רביולי בגודל 3X3 ס"מ. מרטיבים מעט את שולי הרביולי להדבקה טובה ומהדקים במזלג ליצירת מעטפה סגורה.

5מבשלים את הרביולי במים רותחים עם מעט מלח למשך כ-3 דקות, ומוציאים לתוך מסננת לניקוז שאריות מי הבישול.

6קולפים את העגבנייה, מוציאים את הגרעינים וחותכים את הבשר לקוביות קטנות של 0.5 ס"מ. קוצצים גם את הבזיליקום.

7מערבבים את העגבנייה, הבזיליקום, והפיסטוקים עם שמן זית איכותי.

8מתבלים במעט מלח ופלפל ומגישים מיד.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il