
פסטה עם קציצות ברוטב עגבניות טריותמהיר, טעים, בשרי וחם: המנה המושלמת, שיש בה הכל, למי שבכלל מתעצל לבשל![]() צילום: יסמין ואריה צלמים, יינות ביתן |
המצרכים :
לרוטב:
אופן ההכנה:1מערבבים יחד את כל מרכיבי הקציצות ומקררים. יוצרים כדורים יציבים ומניחים בקערה. 2מחממים בסיר שמן זית, מוסיפים את העגבניות והפלפל, ומבשלים כ-10 דקות. מוסיפים את השום והפפריקה, מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים כחצי כוס מים. 3מכניסים את הקציצות לרוטב ומוסיפים גם את הבזיליקום. מבשלים 25 דקות על אש נמוכה. 4מבשלים חבילה שלמה של פסטה, על פי הוראות היצרן. 5מוסיפים לסיר הקציצות את הפסטה, מערבבים ומגישים. * המתכון מאת השף סהר רפאל - באדיבות "קרנבל הבשר" של רשת יינות ביתן הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |