
פסטה בולונזאהרוני במתכון פשוט לפסטה בולונז ביתית |
המצרכים (8 מנות):
אופן ההכנה:1בסיר גדול, מעל להבה בינונית, שמים את השמן. כאשר השמן חם מוסיפים את האורגנו, השום, הבצל, הפלפל החריף, הגזר והסלרי ומאדים חמש עד שש דקות. 2מוסיפים פנימה את הבשר והתבלינים ומטגנים עד שהבשר משחים, תוך כדי הטיגון מפוררים את הבשר. 3מוסיפים לסיר את העגבניות ומערבבים 2-3 דקות. מוסיפים גם את היין האדום ומביאים לרתיחה עדינה. 4מוסיפים לסיר את כוס מרק העוף, בודקים ומתקנים תיבול ומביאים שוב לרתיחה. 5מנמיכים את הלהבה ומבשלים שעה- שעתיים. 6מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. 7יוצקים את התערובת על הפסטה, מערבבים ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |