אוכל
אוכל
פסטות

פסטה בולונז

אהרוני במתכון פשוט לפסטה בולונז ביתית

|שיעור פרטי עם אהרוני| פורסם12:52
Rating:4.3905reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (8 מנות):

  • 750 גרם בשר בקר טחון
  • שליש כוס שמן זית
  • 1 בצל אדום קצוץ דק
  • 2 גבעולי סלרי קצוצים דק
  • 1 גזר קצוץ דק
  • פלפל חריף יבש אדום קצוץ
  • 4 שיני שום קצוצות
  • 2 כפות עלי אורגנו טריים קצוצים דק
  • חצי כפית אגוז מוסקט
  • חצי קילו עגבניות קלופות קצוצות
  • חצי כוס יין אדום יבש
  • מלח
  • פלפל שחור טחון טרי
  • כוס מרק עוף צח
  • חבילה של פסטה פנה

אופן ההכנה:

1בסיר גדול, מעל להבה בינונית, שמים את השמן. כאשר השמן חם מוסיפים את האורגנו, השום, הבצל, הפלפל החריף, הגזר והסלרי ומאדים חמש עד שש דקות.

2מוסיפים פנימה את הבשר והתבלינים ומטגנים עד שהבשר משחים, תוך כדי הטיגון מפוררים את הבשר.

3מוסיפים לסיר את העגבניות ומערבבים 2-3 דקות. מוסיפים גם את היין האדום ומביאים לרתיחה עדינה.

4מוסיפים לסיר את כוס מרק העוף, בודקים ומתקנים תיבול ומביאים שוב לרתיחה.

5מנמיכים את הלהבה ומבשלים שעה- שעתיים.

6מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

7יוצקים את התערובת על הפסטה, מערבבים ומגישים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il