אוכל
אוכל
פסטות

פסטה רוזה שאף פעם לא מאכזבת

מדי פעם אנחנו מעלים כאן מתכונים לפסטה רוזה, את כולם אנחנו אוהבים, אבל כזאת פתיינית ומגרה לא הייתה לנו כבר הרבה זמן. מי שצופה בסרטון ולא רץ להכין הוא אדם בלי לב

|אוכל טוב, mako| פורסם06:54
פסטה רוזה קרמית, יעל דאבי (צילום: יעל דאבי, mako אוכל)
צילום: יעל דאבי, mako אוכל
Rating:4.5215reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 500 גרם פסטה ארוכה, מבושלת לפי הוראות היצרן ומסוננת
  • 2 כפות שמן זית
  • 3 שיני שום, קצוצות
  • בצל קטן, קצוץ דק
  • 3 כפות רסק עגבניות
  • 500 מ"ל (2 מכלים קטנים) שמנת מתוקה
  • 2 כפות גדושות פפריקה מתוקה
  • חצי כפית פלפל לבן
  • חצי כפית אגוז מוסקט
  • כף בזיליקום מיובש
  • חצי כפית מלח
  • חצי כוס גבינה צהובה מגורדת
  • גרנה פדנו מגוררת, להגשה

אופן ההכנה:

>> עוד מתכונים של יעל דאבי באינסטגרם

1מחממים את שמן הזית במחבת. מוסיפים את השום והבצל ומטגנים תוך ערבוב עד להזהבה קלה.

2מוסיפים את רסק העגבניות והשמנת ומערבבים. מוסיפים את התבלינים ומערבבים. מביאים לרתיחה. מוסיפים את הגבינה ומערבבים להמסה. מוסיפים את הפסטה ומערבבים כדקה, עד שכל הפסטה מכוסה ברוטב.

3מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים גרנה פדנו וזוללים.

פסטה רוזה של יעל דאביפסטה רוזה של יעל דאבי|צילום: יעל דאבי, אוכל טוב, mako
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il