
המצרכים :
אופן ההכנה:>> עוד מתכונים של יעל דאבי באינסטגרם 1מחממים את שמן הזית במחבת. מוסיפים את השום והבצל ומטגנים תוך ערבוב עד להזהבה קלה. 2מוסיפים את רסק העגבניות והשמנת ומערבבים. מוסיפים את התבלינים ומערבבים. מביאים לרתיחה. מוסיפים את הגבינה ומערבבים להמסה. מוסיפים את הפסטה ומערבבים כדקה, עד שכל הפסטה מכוסה ברוטב. 3מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים גרנה פדנו וזוללים. פסטה רוזה של יעל דאבי|צילום: יעל דאבי, אוכל טוב, mako![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |