
המצרכים (4 מנות):
לסלסה
אופן ההכנה:1מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים, משמנים במעט שמן זית ושומרים בצד. 2מערבבים בקערה את כל חומרי הסלסה, מכסים בניילון ושומרים מחוץ למקרר. 3במחבת גדולה, על להבה בינונית-גבוהה, מטגנים בשמן זית את קוביות גבינת החלומי גד עד שמזהיבות (בערך דקה מכל צד). מוסיפים את גרדת הלימון ואת הסרדינים. מוסיפים את הפסטה ומערבבים בעדינות. 4ממשיכים לבשל כ-2 דקות, עד שהפסטה תתחמם. מוסיפים את מיץ הלימון למחבת ומורידים אותה מהאש. 5מעבירים לקערת הגשה, מניחים מעל את הסלסה ומעליה את פירורי הלחם. מגישים מיד. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |