
המצרכים :
אופן ההכנה:1חותכים את העוף לאורך הגב בעזרת מספריים מתאימות ונפטרים מעמוד השדרה והזנב. 2מעל להבה גבוהה מחממים מעט שמן בסיר כבד ומזהיבים היטב את העוף מכל צדדיו. מוציאים את העוף מן הסיר, מנמיכים מעט את הלהבה ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את השום וממשיכים בטיגון עוד כדקה או שתיים. מכבים את הלהבה. 3מבשלים את הספגטי בסיר עם הרבה מים ומלח עד לדרגת אל דנטה. מסננים את הספגטי ומעבירים לקערה יחד עם הבצל והשום המטוגנים, יתר השמן, מלח ופלפל שחור. מערבבים. 4חוצים את תפוחי האדמה ומניחים בתחתית הסיר שבו טיגנו את העוף כשהחלק החתוך כלפי מטה. 5מפזרים מעל מעט מהספגטי עד ליצירת שכבה אחידה. מניחים מעל את העוף על צדו ומוסיפים סביבו את יתר הספגטי. 6מהדקים את הספגטי היטב ומכסים בנייר אפייה או רדיד אלומיניום צמוד. מכסים את הסיר ומחממים על להבה בינונית עד שנשמע צליל טיגון מתוך הסיר. 7מעבירים את הסיר מהכיריים לתנור שחומם מראש ל-100 מעלות. משאירים למשך הלילה או ל-10 שעות לפחות. * מגישים את הסיר אל השולחן לצד סלט ירקות טרי ואריסה חריפה, או שהופכים על גבי מגש רחב. >> על מה אתם חייבים להסתכל בסופר כשאתם קונים עוף? >> למידע ומתכונים נוספים בואו אל עמוד הפייסבוק של "אמא אין כמוך" ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |