
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן. 2מחממים את שמן הזית במחבת רחבה. 3מקפיצים את פטריות השמפניון, פרחי הכרובית והבצל הקצוץ עד להשחמה קלה. מוסיפים את האספרגוס והאפונה. 4מוסיפים את היין הלבן ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. 5מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה, הבצל הירוק, הבזיליקום, האורגנו, פטריות הכמהין הקצוצות והשקדים הפרוסים. 6מוסיפים את הפסטה המבושלת ומערבבים. * הצעת הגשה: מפזרים מלמעלה חתיכות גסות של גבינת עזים וקוביות סלק מבושל. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |