אוכל
אוכל
פסטות

פסטה אביבית

פסטה חגיגית וצבעונית עם מגוון פטריות ועוד המון ירקות

|מסעדת מייז, סינמה סיטי גלילות| פורסם15:19
פסטה אביבית (צילום:  יחסי ציבור )
צילום: יחסי ציבור
Rating:4.26reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (2 מנות):

  • 170 גרם פסטה טרייה

  • 2 כפות שמן זית
  • 3-4 יחידות פטריות שמפניון, חתוכות לרבעים
  • 4 פרחי כרובית
  • 1/3 בצל סגול, קצוץ
  • 1/2 זוקיני, חתוך לקוביות
  • 1/2 ראש לבבות ארטישוק
  • 1 אספרגוס, פרוס לטבעות
  • 1 כף אפונה צעירה
  • 50 מ"ל יין לבן
  • 1 כף פטרוזיליה קצוצה
  • 1 כף בצל ירוק קצוץ
  • 3-4 עלי בזיליקום
  • 2 עלי אורגנו טרי
  • 1/2 כפית פטריות כמהין קצוצות
  • 1 כף שקדים לבנים פרוסים וקלויים
  • מלח, פלפל שחור טחון טרי

אופן ההכנה:

1מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן.

2מחממים את שמן הזית במחבת רחבה.

3מקפיצים את פטריות השמפניון, פרחי הכרובית והבצל הקצוץ עד להשחמה קלה. מוסיפים את האספרגוס והאפונה.

4מוסיפים את היין הלבן ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

5מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה, הבצל הירוק, הבזיליקום, האורגנו, פטריות הכמהין הקצוצות והשקדים הפרוסים.

6מוסיפים את הפסטה המבושלת ומערבבים.

* הצעת הגשה: מפזרים מלמעלה חתיכות גסות של גבינת עזים וקוביות סלק מבושל.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il