אוכל
אוכל
פסטות

לזניה עם טוויסט

עלי לזניה מגולגלים כקנלוני

|mako| פורסם21:07
לזניה עם טוויסט (צילום: עמרי אנדרס צורף)
צילום: עמרי אנדרס צורף
Rating:3.121reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • חצי חבילה עלי לזניה

  • 60 גרם גבינה בולגרית קשה 5%
  • עגבנייה אחת
  • 200 מ"ל שמנת מתוקה לבישול
  • תימין מיובש, מלח, פלפל שחור גרוס
  • 3 שיני שום כתושות
  • כפית שמן קנולה
  • גבינה צהובה לפי הטעם

אופן ההכנה:

1מבשלים את הלזניה כמו פסטה רגילה- 7 דקות במים רותחים. מסננים. 2. בינתיים מגררים את העגבניה למחבת עם כפית שמן ומטגנים דקה אחת. מוסיפים את השום הכתוש ומטגנים מספר שניות בלבד, רק עד שהריח של השום מתחיל להתפשט באוויר. 3. מוסיפים את השמנת והתיבול. מבשלים 3-4 דקות. 4. מוציאים כל עלה לזניה בנפרד מהמסננת ומניחים עליו גבינה בולגרית לפי הטעם. טעמה דומיננטי אז מומלץ לשים כמות מעודנת למדי- כ 3-5 גרם בכל עלה. 5. מגלגלים את העלה כמו קנלוני ומניחים עם הצד במקופל בתוך הרוטב. חוזרים על הפעולה עד שכל העלים מגולגלים בתוך המחבת ומבשלים 2-3 דקות. 6. מגררים את הגבינה הצהובה. ניתן גם לזלף עוד שמנת, להעשרת הטעם.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il