אוכל
אוכל
פסטות

רביולי גבינות ברוטב עגבניות

כיסוני פסטה במילוי פשוט של ריקוטה, פטה ופרמזן

|מאסטר שף| פורסם12:26
רביולי גבינה ברוטב עגבניות (תמונת AVI: mako)
Rating:3.886reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

לבצק:

  • 250 גרם קמח לחם
  • 225 גרם חלמונים
  • רבע כפית מלח
  • כף שמן זית

למלית:

  • גביע ריקוטה
  • גביע פטה עזים
  • רבע כוס פרמזן
  • 2 כפות שמן זית

לרוטב:

  • שמן זית
  • 1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
  • 3-4 עגבניות יפות חתוכות לקוביות קטנות
  • רבע כוס פרמזן
  • מעט רסק עגבניות
  • חופן עלי בזיליקום
  • חצי כפית מלח
  • חצי כוס מים

אופן ההכנה:

1לבצק הפסטה: מערבבים במעבד מזון את הקמח, החלמונים, המלח ושמן הזית לפי הסדר עד לתערובת אחידה ומעבירים למקרר עד שהמילוי מוכן.

2למילוי: מערבבים את הריקוטה, הפטה והפרמזן בקערה גדולה לפי הסדר עם שמן הזית.

3לרביולי: מרדדים במכונת פסטה את הבצק לעובי של שני שליש מילימטר וקורצים עיגולים בגודל הרצוי.

4מכניסים את המילוי לשק זילוף ומזלפים מהמילוי למרכז עיגול הבצק. סוגרים את שולי הבצק ומכניסים לסיר עם מים רותחים ומעט מלח לבישול של דקה-שתיים, לא יותר.

5לרוטב: מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים את הבצל עד להשחמה. מוסיפים את העגבניות, הפרמזן, הרסק, הבזיליקום, המלח והמים ומבשלים לצמצום.

6להגשה: שופכים מעט רוטב לצלחת, עליו מניחים 5 רביולי ועליהם עוד קצת רוטב. מפזרים פרמזן מגורר מעל ומגישים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il