
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מבשלים את הפסטה עד דרגת "אל דנטה" (עד שהפסטה קצת קשה ומוצקה ולא רכה ו"עיסתית"). 2מסננים את המים ומחזירים את הפסטה לסיר הריק. 3מחממים שמן זית במחבת. מוסיפים את השום והפלפלים החריפים (לפי הטעם) ומקפיצים בשמן. 4מוסיפים 3-2 כפות מים למחבת ולאחריהן את העגבניות המיובשות והזיתים. מערבבים. 5כאשר הרוטב מוכן מוסיפים אותו לסיר עם הפסטה, ומבשלים במשך 3-2 דקות נוספות. מומלץ להגיש חם לשולחן, בתוספת גבינת פרמזן מגורדת מעל. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |