
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מרתיחים בסיר גדול מים עם קורט מלח. 2בינתיים מפרקים את הכרובית לפרחים קטנים, קולפים את הגזר וקוצצים לרבעים דקים, חוצים את הפטריות ופורסים דק, קוצצים את כל עשבי התיבול קטן קטן, קולפים את השום ופורסים דק. 3מחממים את השמן במחבת רחבה או סיר יחד עם שיני השום והרוזמרין. 4מוסיפים את הגזר ומטגנים 3-4 דקות. 5בינתיים מוסיפים את פרחי הכרובית למים הרותחים. ממתינים מספר שניות עד שהמים ירתחו מחדש (הכרובית מקררת אותם) ומוסיפים את הפסטה. מערבבים קלות ומבשלים 6-7 דקות עד שהפסטה אל דנטה – מעט קשה במרכז. 6בינתיים מוסיפים את הפטריות למחבת ומטגנים שתי דקות. מוסיפים את השמנת ויתר העשבים והתבלינים. 7מביאים את השמנת לרתיחה ומנמיכים את האש. 8מסננים את הפסטה והכרובית ומוסיפים למחבת הרוטב. מערבבים בזהירות ומתקנים את התיבול. 9מגישים עם נענע טרייה או בזיליקום טרי. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |