אוכל
אוכל
פסטות

רביולי גבינות ופילה דניס ברוטב חמאת עגבניות

כיסוני פסטה במילוי ריקוטה, פרמזן ומוצרלה לצד פילה בורי עסיסי ברוטב חמאתי של עגבניות ושום

|מאסטר שף ילדים| פורסם12:49
רביולי גבינות ופילה דניס (תמונת AVI: mako)
Rating:410reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

לבצק:

  • כוס ושלושת רבעי קמח (250 גרם)
  • 4 חלמונים
  • 120 (80+40) גרם חמאה מומסת
  • חצי כפית מלח
  • 4 כפות מים

למלית:

  • 150 גרם גבינת ריקוטה
  • 100 גרם גבינת פרמזן, מגוררת
  • 100 גרם גבינת מוצרלה, מגוררת גס
  • 100 גרם גבינת פרומעז
  • מלח ופלפל
  • 5 כפות עירית, או החלק הירוק של הבצל הירוק

לרוטב:

  • 100 גרם חמאה
  • 3 עגבניות, מקולפות וחתוכות לחתיכות קטנות
  • 3-2 שיני שום כתושות
  • 3-4 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל
  • צרור פטרוזיליה קצוצה

לדג:

  • 4 נתחי פילה בורי/דניס/מוסר ים
  • רוזמרין
  • שמן זית

אופן ההכנה:

1שמים במעבד מזון את כל מרכיבי הבצק (משתמשים רק ב-80 גרם מהחמאה המומסת) ומעבדים עד שהבצק אחיד. אם הוא לא אחיד אפשר להוסיף מים, אם הוא דביק אפשר להוסיף קמח.

2מעבדים את הבצק חמש דקות, עוטפים בניילון נצמד ומשהים כשלושת רבעי שעה.

3בינתיים מערבבים את כל מרכיבי המלית עד לקבלת מרקם אחיד.

4מרדדים את הבצק וחורצים עיגולים בקוטר 2 על 2 ס"מ.

5לוקחים כל פעם שני עיגולי בצק: במרכז האחד שמים מעט ממלית הגבינות ועם השני מכסים, ומהדקים את הדפנות בעזרת מעט מים.

6מרתיחים מים בסיר גדול ומכניסים את הרביולים. מבשלים עד שהם צפים. לאחר הוצאתם מהמים מעבירים לתוך 40 גרם החמאה המומסת שנותרה.

7מערבבים יחד את כל מרכיבי הרוטב במחבת גדולה ומבשלים עד לקבלת רוטב סמיך.

8להכנת הדג: מחממים את השמן במחבת יחד עם הרוזמרין. רק כשהשמן חם מכניסים את הדג כשהצד שנוגע במחבת הוא העור. מטגנים עד הזהבה של העור והופכים. לאחר שכל ה"בשר" של הדג לבן אפשר להסיר מהאש. מגישים יחד עם הרביולי ומזלפים רוטב מעל כל המנה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il