אוכל
אוכל
פסטות

פסטה ברוטב עגבניות, שמנת וסלמון

מתכון לפסטה ברוטב רוזה עם קוביות סלומון. חצי שעה וזה מוכן

|mako אוכל| פורסם14:55
פסטה ברוטב עגבניות, שמנת וסלמון (צילום: FernandoAH, Istock)
צילום: FernandoAH, Istock
Rating:4.49reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (2 מנות):

  • 500 גרם פילה סלמון, חתוך לקוביות
  • כוס עגבניות מרוסקות, או קופסה של רוטב מוכן לפסטה
  • 8 כפות שמנת 10%
  • 2 ספלים של פסטה מבושלת
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1מטגנים את קוביות הדג במחבת ומתבלים במלח ופלפל. אין צורך להשתמש בשמן - הדג מספיק שמן בעצמו.

2מוציאים את הדג ומנקים את המחבת מהשמן. שופכים את העגבניות למחבת ומביאים לרתיחה. מוסיפים את השמנת ומערבבים עד שנוצר רוטב ורדרד (רוזה).

3מוסיפים למחבת את הפסטה המבושלת ואת קוביות הדג, מערבבים ומבשלים הכל יחד עוד 5 דקות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il