
פסטה עם פסטו חריף ולחם שום לידלפסטה הזו יש רוטב פסטו בגרסה קצת שונה, עם פקאנים ושקדים במקום צנוברים, ועם טוויסט קטן שישאיר חריפות טובה בפה![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים :
לפסטו:
ללחם שום:
אופן ההכנה:1מכינים את הפסטו: מפרידים את עלי הבזיליקום מהגבעול, שוטפים ומיבשים היטב במייבש חסה. 2מכניסים למיקסר את כל המצרכים וטוחנים כ-2-3 דקות. 3מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. 4מניחים את הלחם על השיש וחורצים אותו לאורך ולרוחב. בתוך החריצים מורחים את השום, הפטרוזיליה ושמן הזית. 5מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ל-8-10 דקות. 6מערבבים את הפסטה עם הפסטו. אפשר לפזר מעל פטה או הרבה פרמזן. * המוצרים באדיבותעדן טבע מרקט >> בשבוע שעבר הכנו בשר טחון עם שעועית ברוטב ברביקיו![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |