אוכל
אוכל
פסטות

רביולי במילוי בטטה לבנה וכמהין

ברוטב גבינת עיזים ובצלים ירוקים

|מסעדת הנמל 24| פורסם13:43
רביולי של מסעדת הנמל 24 (יח``צ:  יחסי ציבור )
יח``צ: יחסי ציבור
Rating:4.26reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

למילוי:

  • 500 גרם בטטה לבנה
  • 25 מ"ל שמן כמהין
  • כף עירית קצוצה
  • 25 גרם חמאה

לרוטב:

  • 4 גבעולי בצל ירוק
  • 100 גרם גבינת עיזים איכותית לבנה
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה
  • מלח, פלפל, שן שום קצוץ, תרמיל הל

אופן ההכנה:

1שוטפים את הבטטות ועוטפים אותן בנייר כסף. אופים ב-180 מעלות עד להתרככות. 2. מקלפים ומרסקים את הבטטות. מוסיפים את החמאה,שמן הכמהין, מלח ופלפל. 3. מרדדים את בצק הפסטה עד שרואים דרכו את היד. 4. מורחים מים על חצי מאורך העלה וברווח של 3 אצבעות, מוסיפים כף מהמלית. 5. מקפלים את החצי השני של עלה הפסטה על המלית, מהדקים בעזרת האצבעות וחותכים בעזרת סכין חדה את העלה בין המלית כך שנוצר רביולי ארוך וגדול (בגודל עלה הפסטה). 6. שומרים את הפסטה במקפיא עד שהרוטב מוכן. 7. הכנת הרוטב: שוטפים וחותכים את הבצל הירוק לרצועות באורך 5 ס"מ. מטגנים קלות בחמאה. 8. מוסיפים את השום הקצוץ, מטגנים 20 שניות, מוסיפים את השמנת, גבינת הצאן ומבשלים כ-2 דקות מהרתיחה. להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם. 9. הגשת המנה: מבשלים את הפסטה כ-5 דקות במים רותחים. מסננים ומוסיפים לרוטב. 10. מוסיפים את הרביולי ותרמיל ההל ומגישים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il