אוכל
אוכל
פסטות

תבשיל פסטה עם תפוחי אדמה ונקניקיות

מנה עמוסה ומשביעה רצח, שמכינים תיק-תק משניים וחצי מצרכים

|מאסטר שף| פורסם10:52
פסטה עם נקניקיות ותפוחי אדמה (צילום: דן-יה שוורץ בר-אל)
צילום: דן-יה שוורץ בר-אל
Rating:4.783reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (5 מנות):

  • 1 חבילה פסטה, רצוי מסולסלת

  • 1בצל
  • 2 תפוחי אדמה בינוניים
  • 2-3 נקניקיות
  • 1 רסק עגבניות בינוני
  • 3 שיני שום כתושות
  • פפריקה
  • מלח
  • פלפל לבן
  • מעט כמון
  • מעט שמן, לטיגון

אופן ההכנה:

1קוצצים את הבצל ומטגנים במעט שמן.

2מקלפים את תפוחי האדמה, חותכים לקוביות קטנות קטנות ומוסיפים לבצל. ממשיכים לטגן תוך ערבוב.

3פורסים את הנקניקיות ומוסיפים לסיר. מוסיפים גם את השום ומערבבים.

4מערבבים את רסק העגבניות בכוס מים טוב טוב עם התבלינים, ומוסיפים לסיר.

5מבשלים דקה, ומוסיפים מים רותחים עד לכיסוי. מערבבים, ומוודאים שתפוחי האדמה רכים. אם לא - ממשיכים לבשל עד שהם מתרככים.

6מוסיפים את הפסטה ומבשלים תוך ערבוב עד שהיא מתרככת. מוסיפים מים רותחים, אם צריך.

7מגישים חם.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il