
שפאצליבצקניות קטנות, רכות ונימוחות ברוטב עשיר של חמאה, שמנת וגבינה בולגרית![]() |
המצרכים (8 מנות):
לרוטב
אופן ההכנה:1מערבבים יחד את החלב, החלמונים והביצים ומוסיפים את הקמח (מתקבל בצק נוזלי יחסית). 2מעבירים את הבצק דרך מכשיר להכנת שפאצלי ישר לתוך סיר מים רותחים. 3תוך מספר דקות על האש, השפאצלי (בצקניות) יצופו למעלה. זה הסימן שצריך להוציאן מהסיר. 4מההרתחה מעבירים אותן בכף מסננת, ישר לתוך קערת מי קרח. 5כעת ניגשים להכנת רוטב שמנת וחמאה. כשהרוטב מוכן- מכניסים את השפצלי לתוכו ומגישים עם מעט גבינה בולגרית. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |