אוכל
אוכל
פסטות

שפאצלי

בצקניות קטנות, רכות ונימוחות ברוטב עשיר של חמאה, שמנת וגבינה בולגרית

|כל אחד רוצה להיות טבח| פורסם15:19
שפצלי
Rating:4.322reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (8 מנות):

  • 4 ביצים שלמות

  • 4 חלמונים
  • 1 קילו קמח שטיבל 2
  • 2 חופנים מלח
  • 800 מ"ל חלב

לרוטב

  • חמאה

  • שמנת
  • גבינה בולגרית

אופן ההכנה:

1מערבבים יחד את החלב, החלמונים והביצים ומוסיפים את הקמח (מתקבל בצק נוזלי יחסית).

2מעבירים את הבצק דרך מכשיר להכנת שפאצלי ישר לתוך סיר מים רותחים.

3תוך מספר דקות על האש, השפאצלי (בצקניות) יצופו למעלה. זה הסימן שצריך להוציאן מהסיר.

4מההרתחה מעבירים אותן בכף מסננת, ישר לתוך קערת מי קרח.

5כעת ניגשים להכנת רוטב שמנת וחמאה. כשהרוטב מוכן- מכניסים את השפצלי לתוכו ומגישים עם מעט גבינה בולגרית.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il