אוכל
אוכל
פסטות

פסטה בחומץ בלסמי עם עגבניות שרי ובזיליקום

מנה מנצחת שהיא חגיגת טעמים וניחוחות

|יום חדש, תכנית הבוקר של קשת| פורסם13:43
פסטה ביתית (צילום: דן-יה שוורץ)
צילום: דן-יה שוורץ
Rating:4.416reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (6 מנות):

  • 500 גרם פסטה פנה
  • 300 גרם עגבניות שרי
  • 3 שיני שום פרוסות
  • 1 פלפל אדום חריף
  • רבע כוס שמן זית
  • 5 כפות חומץ בלסמי
  • חופן בזיליקום טרי
  • מלח, פלפל
  • פרמז'ן

אופן ההכנה:

1מרתיחים מים ומוסיפים מלח. מבשלים את הפסטה ומסננים. 2. מחממים במחבת חומץ בלסמי עד רתיחה. מוסיפים את הפסטה ומזגגים כ2-3 דקות. 3. מחממים במחבת שמן, ומטגנים פלפל חריף ושום. מוסיפים את העגבניות, מלח ופלפל. 4. מערבבים פנימה את הפסטה ומוסיפים את עלי הבזיליקום. 5. מפזרים פרמז'ן ומגישים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il