
פסטה בחומץ בלסמי עם עגבניות שרי ובזיליקוםמנה מנצחת שהיא חגיגת טעמים וניחוחות![]() צילום: דן-יה שוורץ |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מרתיחים מים ומוסיפים מלח. מבשלים את הפסטה ומסננים. 2. מחממים במחבת חומץ בלסמי עד רתיחה. מוסיפים את הפסטה ומזגגים כ2-3 דקות. 3. מחממים במחבת שמן, ומטגנים פלפל חריף ושום. מוסיפים את העגבניות, מלח ופלפל. 4. מערבבים פנימה את הפסטה ומוסיפים את עלי הבזיליקום. 5. מפזרים פרמז'ן ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |