אוכל
אוכל
פסטות

ניוקי בקרמל פורצ'יני וקישואים

ניוקי ביתי מוגש ברוטב של פטריות פורצ'יני, ציר בקר ושמנת בניחוח מתוק

|מסעדת אדורה| פורסם16:02
ניוקי בקרמל פורציני של השף אבי ביטון (יח``צ:  יחסי ציבור )
יח``צ: יחסי ציבור
Rating:51reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

לניוקי:

  • 300 גרם תפוחי אדמה (מזן בהיר) קלופים, שלמים, מעוכים לפירה

  • כף חמאה
  • 4 חלמונים
  • 100 גרם קמח לבן
  • מלח

לרוטב:

  • כוס ציר בקר

  • 1 כף סוכר גדושה
  • 40 גרם פטריות פורצ'יני טחונות
  • סלסלה קטנה של פטריות שמפניון טריות
  • 2 כוסות שמנת מתוקה

אופן ההכנה:

1הכנת הניוקי: מערבבים את כל החומרים לכדי עיסה אחידה. 2. משטחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה . 3. מניחים במקפיא למשך שעתיים. 4. חותכים בעזרת סכין לקוביות 2*2. 5. בסיר מים רותחים, מבשלים את הניוקי עד שהוא צף. 6. הכנת הרוטב: בסיר בינוני שמים סוכר והופכים אותו לקרמל מוסיפים את כל המרכיבים ומבשלים 20 דקות.מתבלים במלח ופלפל. 7. מוסיפים לרוטב את הניוקי.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il