1בסיר עם מים רותחים מכניסים את הכרובית והברוקולי למשך עשר דקות. מוציאים ומניחים בצד. שומרים את מי הבישול.
2בסיר עם שמן זית מכניסים את האנשובי, מקפיצים קלות ומוסיפים פלפל שאטה ועלי טימין. מוסיפים את הכרובית והברוקולי ומקפיצים במשך כמה דקות. מוסיפים את מי הבישול ששמרנו ומבשלים כ-30 דקות על אש קטנה.
3מכניסים את העגבניות למים רותחים למשך חצי דקה, מוציאים ומקלפים את הקליפות. מוציאים החוצה את לב העגבנייה ולאחר מכן חותכים לקוביות קטנות. מקפיצים את העגבניות, מוסיפים חומץ בן יין את השום עם שמן הזית, מכניסים לווק ומקפיצים לכמה דקות.
4מועכים את הברוקולי והכרובית ומכניסים לשקית זילוף. ממלאים את הקנלוני ומכניסים לתבנית אפייה.
5מערבבים את השמנת, היוגורט והפרמזן. מוסיפים מלח על התערובת ושופכים על הקנלוני. קורעים את המוצרלה לחתיכיות ומטביעים בכמה מקומות בתוך התערובת. מקשטים בעלי בזיליקום. מכניסים לתנור של 180 מעלות ל-35-40 דקות.*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים