אוכל
אוכל
פסטות

קנלוני במילוי כרובית וברוקולי

קנלוני במילוי עתיר טעים ומכוסה בקרם פרש מהיר הכנה. כל עוד אתם זוכרים למלא את הקנלוני בעזרת שקית זילוף הרע מאחוריכם

|מאסטר שף| פורסם18:08
קנלוני במילוי כרובית - מסרט וולדמיכאל (צילום: דניאל בר און, מאסטר שף)
צילום: דניאל בר און, מאסטר שף
Rating:4.664reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה ושלושת רבעי
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 1 כרובית

  • 250 גרם ברוקולי
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 פלפל שאטה שלמים
  • מעט טימין
  • 3 עגבניות
  • 8 פילטים של אנשובי
  • 2 שיני שום
  • חבילת פסטה קנלוני
  • כפית חומץ בן יין

לקרם פרש:

  • מיכל שמנת לבישול

  • 1 כף יוגורט
  • 150 גרם גבינה פרמזן
  • קורט מלח
  • פלפל שחור
  • 3 כדורי מוצרלה בופאלו

לקישוט:

  • עלי בזיליקום טריים וחתוכים דק

אופן ההכנה:

1בסיר עם מים רותחים מכניסים את הכרובית והברוקולי למשך עשר דקות. מוציאים ומניחים בצד. שומרים את מי הבישול.

2בסיר עם שמן זית מכניסים את האנשובי, מקפיצים קלות ומוסיפים פלפל שאטה ועלי טימין. מוסיפים את הכרובית והברוקולי ומקפיצים במשך כמה דקות. מוסיפים את מי הבישול ששמרנו ומבשלים כ-30 דקות על אש קטנה.

3מכניסים את העגבניות למים רותחים למשך חצי דקה, מוציאים ומקלפים את הקליפות. מוציאים החוצה את לב העגבנייה ולאחר מכן חותכים לקוביות קטנות. מקפיצים את העגבניות, מוסיפים חומץ בן יין את השום עם שמן הזית, מכניסים לווק ומקפיצים לכמה דקות.

4מועכים את הברוקולי והכרובית ומכניסים לשקית זילוף. ממלאים את הקנלוני ומכניסים לתבנית אפייה.

5מערבבים את השמנת, היוגורט והפרמזן. מוסיפים מלח על התערובת ושופכים על הקנלוני. קורעים את המוצרלה לחתיכיות ומטביעים בכמה מקומות בתוך התערובת. מקשטים בעלי בזיליקום. מכניסים לתנור של 180 מעלות ל-35-40 דקות.*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il