אוכל
אוכל
פסטות

לזניה

מתכון ללזניה מפסטה טרייה עם ארבעה סוגי גבינות. מנה איטלקית קלה להכנה וטעימה בטירוף

|מאסטר שף| פורסם09:51
לזניה צימחונית (תמונת AVI: mako)
Rating:490reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 1 ביצה
  • 25 גרם קמח לפסטה
  • מלח
  • שמן קנולה
  • פפריקה מתוקה
  • שום גבישי
  • 2 קופסאות קטנות של רסק עגבניות
  • קופסת קוטג'
  • 2\1 קופסה גבינה בולגרית
  • 2\1 גבינת שמנת
  • 200 גרם גבינה צהובה מגוררת
  • 100 גרם מוצרלה מגוררת

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-190 מעלות.

2מערבבים במיקסר את הביצה, הקמח ומעט מלח עד לקבלת בצק נוח לעבודה. עוטפים אותו בניילון נצמד ושולחים למקרר.

3מטגנים פפריקה, שום גבישי ומלח במעט שמן קנולה, עד שעולה ריח נפלא. מוסיפים את הגמבה, רסק העגבניות וכף מהקוטג' ומערבבים.

4שמים בקערה את שאר הקוטג', מפוררים פנימה את הבולגרית וגבינת השמנת ומערבבים.

5מוציאים מהמקרר את הבצק וחותכים ממנו חצי. מרדדים דק וחותכים רצועות בקוטר התבנית.

6משמנים חמגשית או תבנית בינונית אחרת ומניחים דף פסטה. שמים מעט מהרוטב האדום ומעט מהלבן, ומכסים במעט מהגבינות המגוררות. חוזרים על הפעולות האלה פעמיים (בסופו של דבר השכבה העליונה צריכה להיות של גבינות מגוררות).

7מכניסים לתנור החם ואופים עד שהגבינה מתחילה לקבל גוון חום. אפשר להגיש עם בזיליקום מטוגן.

* הערה: את אותה לזניה אפשר להכין גם עם עלי לזניה קנויים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il