
פסטה רוזה פרווהבאופן בלתי מפתיע, אפשר להכין פסטה רוזה נהדרת שהיא גם פרווה וגם טבעונית. אתם רק צריכים לשים יד על פחית של קרם קוקוס, ולהכין מנה נפלאה בסיר אחד שכולם יכולים ליהנות ממנה |
המצרכים (2 מנות):ל-2 מנות
אופן ההכנה:1מוסיפים לסיר בינוני שמן, עגבניות שרי, שום כתוש ורסק עגבניות. מערבבים היטב. 2מוסיפים את קרם הקוקוס, מלח ואת הפסטה. מוסיפים את המים. מערבבים היטב. 3מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה. מבשלים במשך 15-20 דקות עד לריכוך של הפסטה. 4חשוב לערבב את הפסטה כמה פעמים במהלך הבישול כדי לוודא שהיא לא נדבקת לסיר. פסטה רוזה פרווה. מוכנה בצ'יק|צילום: יעל קצב, mako אוכל פסטה רוזה פרווה. תודה לך, קרם קוקוס|צילום: יעל קצב, mako אוכללעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוקהמהמם שלה טוסט פסטה בטוסטר|צילום: יעל קצב, mako אוכלבתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |