אוכל
אוכל
פסטות

פסטה רוזה

מנה נפלאה וקלה להכנה

|עושים חיים וטעים| פורסם13:42
פסטה פנה לא מבושלת על רקע משטח אדום (צילום: EHStock, Istock)
צילום: EHStock, Istock
Rating:1.619reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • 750 גר' גבינת מסקרפונה
  • 1 צנצנת ממרח שום בשמן זית
  • ½ בקבוק יין לבן לבישול
  • 1 צנצנת ממרח עגבניות מיובשות בשמן זית
  • מלח' פלפל
  • שאטה גרוס 100 גר'
  • גבינת פקורינו
  • ½ ק"ג פסטה (רצוי פנה)

אופן ההכנה:

להרתיח את היין. להוסיף את גבינת המסקרפונה ולהרתיח. להוסיף את ממרח השום, העגבניות והתבלינים. להביא לרתיחה ולהוסיף את הפסטה.לפזר פקורינו ולהגיש חם.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il