אוכל
אוכל
פסטות

פסטה עם בשר ובצל מטוגן

יוצאי ברה"מ לשעבר מכירים ואוהבים את המנה הזאת. השאר יכירו ויאהבו אותה עכשיו

|mako| פורסם15:15
פסטה עם בשר ובצל, מקרוני פו פלוצקי (צילום: אינה קראבצקי)
צילום: אינה קראבצקי
Rating:310reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעתיים ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (6 מנות):

  • 800 גרם צלי כתף
  • 4 בצלים חתוכים גס
  • חצי כוס שמן
  • חבילת פסטה מכל סוג שאוהבים, מבושלת אל דנטה (לפי הוראות היצרן)
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1מבשלים את נתח הבשר בסיר עם מים כשעה וחצי. מוצאים את הנתח מהמים (שומרים אותם בצד) ומצננים טיפה. חותכים לפרוסות די עבות נגד כיוון הסיבים ואז מפוררים את הבשר עם הידיים לפי הסיבים.

2מטגנים את הבצל במחבת גדולה עד להזהבה קלה. מוסיפים את הבשר המפורר, מתבלים במלח ופלפל שחור (בשפע), מוסיפים כשתי מצקות ממי הבישול של הבשר ונותנים לנוזלים להצטמצם על אש גבוהה כ-5 דקות.

3מוסיפים את הפסטה המבושלת ומערבבים היטב.

4להגשה מטפטפים מעט שמן זית, ואם במקרה במקרה יש לכם – מעט שמן כמהין.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il