
פסטה עם בשר ובצל מטוגןיוצאי ברה"מ לשעבר מכירים ואוהבים את המנה הזאת. השאר יכירו ויאהבו אותה עכשיו![]() צילום: אינה קראבצקי |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מבשלים את נתח הבשר בסיר עם מים כשעה וחצי. מוצאים את הנתח מהמים (שומרים אותם בצד) ומצננים טיפה. חותכים לפרוסות די עבות נגד כיוון הסיבים ואז מפוררים את הבשר עם הידיים לפי הסיבים. 2מטגנים את הבצל במחבת גדולה עד להזהבה קלה. מוסיפים את הבשר המפורר, מתבלים במלח ופלפל שחור (בשפע), מוסיפים כשתי מצקות ממי הבישול של הבשר ונותנים לנוזלים להצטמצם על אש גבוהה כ-5 דקות. 3מוסיפים את הפסטה המבושלת ומערבבים היטב. 4להגשה מטפטפים מעט שמן זית, ואם במקרה במקרה יש לכם – מעט שמן כמהין. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |